ACTUEEL

 

Inhoud

  • Fris van start!
  • Leer- en verdiepingsgroepen nieuwe seizoen
  •  “De mythe van de moederliefde” 2-daagse workshop
  • Vestiging Amersfoort
  • Liever individueel?

Fris van start!

We zijn met goede moed begonnen aan een nieuw seizoen, waarbij de onzekerheden nog niet helemaal tot het verleden behoren. De leer- en verdiepingsgroepen van het afgelopen seizoen hebben door het Coronavirus enige tijd stil gelegen. Eind augustus hebben we de laatste bijeenkomsten van deze groepen gelukkig in goede gezondheid kunnen afronden. In oktober starten de nieuwe groepen. Verderop lees je hierover meer.

Een van de nieuwe activiteiten waarmee we het nieuwe seizoen 2020/2021 konden openen was begin deze maand de 2-daagse workshop “De mythe van de moederliefde. Deze workshop was zeer succesvol en staat opnieuw geprogrammeerd in de maand november. Ook daarover straks meer…! We vinden het fijn dat we mogen citeren uit hetgeen een van de deelnemers aan de workshop aan ervaringen heeft genoteerd:

Onlangs heb ik de workshop “de mythe van de moederliefde” gevolgd. Twee indrukwekkende dagen die mij voor het eerst in mijn leven in contact hebben gebracht met het gevoel van heelheid. Het bewuste besef dat ik behalve traumadelen en overlevingsdelen ook een gezond deel in mij heb. Om van de deelnemers aan het einde van de eerste dag terug te krijgen dat ik er stralend uitzag ???”….zo verrassend om te horen). En dat ik op de tweede dag anders binnenkwam, meer ontspannen en minder boos. Alleen al het besef dat dit mogelijk is!

Het voelt zo goed om gezien, gehoord en erkend te worden. En nog beter om te ontdekken dat ik het in me heb om dit ook aan mezelf te geven.”

Leer- en verdiepingsgroepen nieuwe seizoen

Zoals eerder aangegeven starten we met nieuwe leer- en verdiepingsgroepen. Uitgangspunt bij deelname aan deze (vaste) leer- en verdiepingsgroepen is dat je steeds aanwezig bent, ziekte en onvoorziene omstandigheden daargelaten. We hanteren dit uitgangspunt omdat er sprake is van kwetsbare processen die vragen om commitment en om het zoveel mogelijk creëren van een veilige omgeving met elkaar. Vanaf de start zullen er dan ook geen tussentijdse mutaties plaatsvinden. Iedere deelnemer is verzekerd van 2 opstellingen gedurende de gehele periode. Ook is er de mogelijkheid te resoneren in de opstelling van de andere deelnemers. Ook dat draagt bij aan de ontwikkeling van je eigen proces.

 

In de middaggroep die van start gaat op vrijdag 2 oktober is nog plaats voor 1 deelnemer. Deze groep komt deze jaargang bijeen op 2-10, 23-10 en 27-11 in 2020 en op 15-1, 12-2 en 12-3 in 2021.

(De avondgroep die op 9 oktober start is inmiddels vol).

In januari starten we, naast de groepen die in oktober beginnen, twee nieuwe groepen, ook weer een op de middagen en een op de avonden.

De data daarvan worden binnenkort vastgesteld. Zie daarvoor

Agenda

Locatie middaggroep aanvang 2 oktober: Raamschoorseweg 75 Breda

Kosten: € 350,- , inclusief koffie, thee, fris en versnaperingen

Aanmelding via info@intraflektie.nl of 06 55800887

“De mythe van de moederliefde” 2-daagse workshop 

Niet iedereen is moeder van een kind, wel is iedereen kind van een moeder. Onze moeder is de allereerste persoon in ons leven met wie we een relatie aangaan. Een relatie die feitelijk al begint voor de conceptie. Het is de meest indringende en invloedrijke relatie die we levenslang met ons meedragen. Wat heb jij over jezelf geleerd in deze relatie? Hoe heb jij je als persoon kunnen vormen tijdens de zwangerschap, je geboorteproces en de eerste jaren daarna? Waarin ben je gezien en waarin ben je niet gezien? Welke gevolgen ondervind je daar nu van in je dagelijks leven.

In een groep van maximaal 8 deelnemers zullen we aan de hand van korte theorieblokken, afgewisseld met ervaringsoefeningen, volgens de IZR methode onderzoeken welke gevoelens er niet de ruimte hebben gekregen en hoe je het contact met jezelf kunt herstellen.

 

Data: vrijdag 6 en 20 november 2020 van 10.00 uur tot 17.00 

Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: Raamschoorseweg 75 Breda

Kosten: € 275,- totaal, inclusief koffie/thee en lunch

 

Aanmelding en nadere informatie:  info@intraflektie.nl  of 06 55800887

 

 

Locatie Amersfoort

We streven ernaar in onze locatie in Amersfoort in de nabije toekomst ook meer groepsactiviteiten te organiseren naast die in Breda, zodat we meer mensen kunnen bereiken met al onze activiteiten. Voor individuele gesprekken en kleine opstellingen kun je daar nu al terecht.

 

Locatie: Qi, Amsterdamseweg 43A Amersfoort

Voor meer informatie of een afspraak op beide vestigingen: info@intraflektie.nl of 06 55800887

Liever individueel?

Als je het prettiger vindt een-op-een of in een kleine setting te werken aan je thema’s, dan kun je uiteraard in onze beide vestigingen in Amersfoort en Breda een afspraak maken. Ook een eerste oriënterend kennismakingsgesprek is altijd mogelijk. Een dergelijk gesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Voor meer informatie of een afspraak op beide vestigingen:

info@intraflektie.nl of 06 55800887

.

.