ACTUEEL

 

Dichtbundel Lilian Hanekamp

“Wanneer voelen voor een kind gevaarlijk is, groeit een dikke huid van denken…”

De poëzie van Lilian Hanekamp geeft een rauw en veelal schrijnend beeld van de wijze waarop zij zich staande heeft weten te houden tijdens een zeer  onveilige jeugd. Een jeugd waarin haar alle eigenheid werd ontnomen en er voor haar geen bestaansrecht was. In treffende beelden en woorden geeft ze de lezer een inkijk in haar eigen binnenwereld als vluchtplek, soms illusies creërend om het uit te kunnen houden, met een beschermlaag van overschreeuwen, verdringen en aanpassen, vechtend tegen de geplante zaadjes van verdorvenheid en slechtheid. Hoewel er vele jaren van vergetelheid volgden, wist de kiem van haar eigenheid zich toch een weg naar buiten te banen als een vlammetje dat nooit echt is gedoofd. Het kleine meisje dat hunkert naar liefde met een drang naar expressie die niet is te weerstaan, heeft zich na een lange weg van struikelen en vallen, weer opstaan en opnieuw geboren worden, verenigt met de volwassen vrouw van nu. Het sluimerende verlangen, toen nog zonder toegang tot woorden, heeft nu de woorden gevonden, de erkenning gevoeld en de liefde ervaren.

Hiermee is deze bundel een intiem en hoopvol geschenk voor ieder die het wil ontvangen.

Uitgeverij Blooming Zoelen

ISBN 978-90-8306-563-2

Prijs: € 16,95 exclusief verzendkosten 

Ook te bestellen via info@intraflektie.nl of via de button “Contact”

(verzending na betaling via “Tikkie” of “Betaalverzoek”)

Leer- en verdiepingsgroepen nieuwe seizoen

Zoals eerder aangegeven starten we met nieuwe leer- en verdiepingsgroepen. Uitgangspunt bij deelname aan deze (vaste) leer- en verdiepingsgroepen is dat je steeds aanwezig bent, ziekte en onvoorziene omstandigheden daargelaten. We hanteren dit uitgangspunt omdat er sprake is van kwetsbare processen die vragen om commitment en om het zoveel mogelijk creëren van een veilige omgeving met elkaar. Vanaf de start zullen er dan ook geen tussentijdse mutaties plaatsvinden. Iedere deelnemer is verzekerd van 2 opstellingen gedurende de gehele periode. Ook is er de mogelijkheid te resoneren in de opstelling van de andere deelnemers. Ook dat draagt bij aan de ontwikkeling van je eigen proces.

In januari starten we, naast de groepen die inmiddels gestart zijn , twee nieuwe groepen, ook weer een op de middagen en een op de avonden.

De data daarvan worden, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Corona, binnenkort vastgesteld. Zie daarvoor

Agenda

 

Kosten: € 350,- , inclusief koffie, thee, fris en versnaperingen

Aanmelding via contactformulier
of mail naar info@intraflektie.nl of bel naar 06 55800887

Locatie Amersfoort

We streven ernaar in onze locatie in Amersfoort in de nabije toekomst ook meer groepsactiviteiten te organiseren naast die in Breda, zodat we meer mensen kunnen bereiken met al onze activiteiten. Voor individuele gesprekken en kleine opstellingen kun je daar nu al terecht.

 

Locatie: Qi, Amsterdamseweg 43A Amersfoort

Voor meer informatie of een afspraak op beide vestigingen: info@intraflektie.nl of 06 55800887

Liever individueel?

(Deze bijeenkomsten vinden vooralsnog doorgang!)

Als je het prettiger vindt een-op-een of in een kleine setting te werken aan je thema’s, dan kun je uiteraard in onze beide vestigingen in Amersfoort en Breda een afspraak maken. Ook een eerste oriënterend kennismakingsgesprek is altijd mogelijk. Een dergelijk gesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Voor meer informatie of een afspraak op beide vestigingen:

info@intraflektie.nl of 06 55800887

.

.

Nieuwsbrief

 

Wij houden je graag op de hoogte met onze nieuwsbrief. Bekijk onze laatste nieuwsbrief via onderstaand download knop.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: